Elektro-Sivert, Oslo Baderom og To Malere samarbeider for å gi dere en totalleverandør ved oppussing og rehabilitering. Vi leverer alltid topp kvalitet i alle ledd, tett oppfølging underveis, og en konkret dato for ferdigstillelse.

Dere trenger bare å forholde dere til én person-  logistikk og koordinering tar vi oss av.

Våre tjenester

Vi kan bistå med maling, snekkerarbeid, alt innen det elektriske og rørleggere. Men viktigst av alt; vi hjelper deg med å legge en helhetlig plan. God planlegging vil spare deg for både tid og krefter, og det kan forebygge bomkjøp. Vi jobber tett for å gi dere det beste resultatet. Ingen prosjekter er for små- og ingen for store. Det viktigste for oss er å gi kundene en ryddig prosess, god kvalitet og et varig og gjennomført resultat. Bruk av en totalleverandør er en investering i tid og penger, så la oss gjøre det vi kan best, og så kan dere bruke tiden på andre ting.


Ønsker du å vite mer? Ring oss på tlf 23 34 45 56 eller send oss en e-mail:


Inngang med postkasser og lyskrone Fasade av funkishus i skumring Funkishus med moderne belysning på vegg Innendørs gang i trevirke og led-spotlights i taket Sofagruppe med downlights i tak mot mørk bakvegg


Ønsker du å vite mer? Ring oss på tlf 23 34 45 56 eller send oss en e-mail: