Elektro-Sivert, Creative Living og To Malere samarbeider nå for å gi dere en totalleverandør ved oppussing og rehabilitering. Vi leverer alltid topp kvalitet i alle ledd, tett oppfølging underveis, og en konkret dato for ferdigstillelse.

Dere trenger bare å forholde dere til én person-  logistikk og koordinering tar vi oss av. To hoder tenker bedre enn ett, og tre hoder skaper resultater.

Våre tjenester

Vi kan bistå med maling, snekkerarbeid, alt innen det elektriske og rørleggere. Men viktigst av alt; vi hjelper deg med å legge en helhetlig plan. God planlegging vil spare deg for både tid og krefter, og det kan forebygge bomkjøp. Vi jobber tett for å gi dere det beste resultatet. Ingen prosjekter er for små- og ingen for store. Det viktigste for oss er å gi kundene en ryddig prosess, god kvalitet og et varig og gjennomført resultat. Bruk av en totalleverandør er en investering i tid og penger, så la oss gjøre det vi kan best, og så kan dere bruke tiden på andre ting.


Ønsker du å vite mer? Ring oss på tlf 23 34 45 56 eller send oss en e-mail:


Inngang med postkasser og lyskrone Fasade av funkishus i skumring Funkishus med moderne belysning på vegg Innendørs gang i trevirke og led-spotlights i taket Sofagruppe med downlights i tak mot mørk bakvegg Kjøkken med mørke dører med to moderne lamper i taket


Ønsker du å vite mer? Ring oss på tlf 23 34 45 56 eller send oss en e-mail: