NYHETER, TIPS, RÅD M.M.

Sivert på Boligmessa på Hellerud.

3-5.mars 2023 er vi igjen på Boligmessa. besøk oss da vel. Trykk på “les mer” for å hente din fribillett. Vi stiller med utstyr og tjenester fra flere av våre leverandører og samarbeidspartnere.

Viktige datoer, utfasing av lyskilder.

25.02.2023: Forbud mot produksjon og import av alle kompaktlysrør med plug-in sokkel (CFLni) samt alle lysrør i ringform (T5, T9). 25.08.2023: Forbud mot produksjon og import av alle T5 og T8 lysrør. 01.09.2023: Forbud mot produksjon og import av alle halogenstifter (G4, Gy6,35, G9).

Grorud IL

4 nye år med Grorud Idrettslag.

For oss er det viktig å støtte opp om lokale verdier. Vi er opptatt av frivillighet og engasjement rundt barn, ungdom og idrettsutøvere i området, dette er ofte de samme personene som vi tilbyr jobb og lærlingplass i vårt firma som elektrikere. Vi ønsker Grorud IL lykke til med sportslige resultater og den flotte jobben som gjøres i lokalmiljøet i tiden fremover, vi gleder oss til kamper og moro med dere.

Medalje for lang og tro tjeneste 30 årElektro-Sivert Installasjon AS – 30 år – Jubile og jubilanter:

Vil du lese artikkelen om oss i Elmagasinet.no?

Vil du lese artikkelen om “Medalje for lang og tro tjeneste”?

Kilde: Elmagasinet.no ved ansvarlig redaktør Bjørn Spjutøy.

Medaljemottakere 30 år Klaus- Rune- Ståle

30 års jubileum og 3 mottakere av “Medalje for lang og tro tjeneste”  :)

Vår 30 års markering lot seg ikke gjennomføre som planlagt. Vårt foreløpige alternativ til å markere vårt jubileum og våre jubilanter ble med en hyggelig lunsj og kake i våre egne lokaler. Borddekking selvfølgelig med 1 meters avstand:)

Elektro-Sivert ble 30 år den 17.10.90. Dette er for oss eierne 30 veldig stolte år. Elektro-Sivert er drevet med i hovedsak ett for øye- det å ha en trygg og varig arbeidsplass for alle i Sivert. Uten innsatsen fra som har jobbet sammen med oss ville vi ikke vært der vi er i dag. Vi er veldig stolte av alle dere som har stått på hver eneste dag. Takk til alle ansatte i Elektro-Sivert Installasjon AS.

Sosialt under Korona

Sosialt under Korona? Jo, egg og bacon frokost ute på rampen :)

Hva skal man finne på av sosiale treff med kollegaer under Korona? Vi koste oss i dag med egg og bacon ute på rampen. Kokkene lagte god mat og noen vant noen små premier på en uhøytidelig loddtrekning. Det var en fin start på arbeidsdagen :)

Elbil Elektro-Sivert Facebook

Kampanje / tilbud på elbil ladestasjoner

Trenger du informasjon om lading av elbiler? Vurderer du å installere ladestasjon hjemme hos deg? Vi har bred kompetanse på elbil lading og kan hjelpe deg med informasjon, alternative løsninger og priser. Trykk her for å lese mer om elbillading. Trykk her for våre kampanjer/tilbud på ladestasjoner.

OverOslo fredag 2015

  Konkurranse – Billetter til OverOslo 2019: Vinnerne er nå kåret.

Vinnerne av vår lille OverOslo konkurranse er nå trukket. Vinnerne ble Julie Alicia Borgedal Moen (fredag) og Ulrik Einarson (lørdag). Vi gratulerer dere begge to og ønsker dere hver deres fantastiske kveld med deres følge. Foreløpig er det meldt oppholdsvær og (delvis) sol, så kvelden kan jo bli riktig så fin sammen med bl.a. artistene Eggum & Sivertsen, Amund Maarud & Lucky Lips, Beth Hart, Lissie, Pretenders, Boney M og BigBang (fredag) samt Lisa Ekdahl, KakkMaddafakka, Anna of the North, Dagny, Fagernes Yacht Klubb, Turbonegro, Lemaitre og Klovner i Kamp (lørdag). Vil du være klar for ny konkurranse til neste år samt eventuelle andre små uhøytidelige konkurranser fra tid til annen: Lik siden vår på Facebook så blir du varslet :)

OverOslo-festivalen- Grefsenkollen

  Konkurranse for billetter til OverOslo fredag 22.juni 2018 er startet.

OverOslo 2018 er utsolgt nesten alle dager. Her er din mulighet til å vinne billetter!

Ny installatør fra 01.06.18: Hugo Roterud

Vi ønsker Hugo Roterud velkommen som ny installatør hos Elektro-Sivert Installasjon AS. Hugo har lang fartstid i Elektro-Sivert Installasjon AS som lærling, montør, basmontør, formann og prosjektleder siden  han begynte som lærling hos oss i 1992. De fleste av våre kunder og samarbeidspartnere har nok vært i kontakt med Hugo tidligere :)

Elektro-Sivert sikringer kampanje

Trykk på T-knappen !

På alle moderne sikringer finnes det en livsviktig T-knapp. Den skal trykkes inn fra en gang i måneden til hvert år, avhengig av sikringstype. Når T-knappen trykkes inn, slås strømmen av. Samtidig testes sikringen for å avdekke mulige feil. Glemmer man å teste sikringene kan det skape mekanisk skade på selve sikringen. “les mer her” – knappen for å lese artikkelen Akersposten.

Har du hørt om Active Fire Barrier?

Active Fire Barrier (AFB) forhindrer brann med elektrisk årsak. Den passer i alle hjem. AFB kutter strømmen ved tilløp til varmgang og gassutvikling i sikringsskapet og forhindrer da den elektriske brannen i å oppstå. Omtrent 50% av alle branner har elektrisk årsak. Trykk på “les mer her” for å mere informasjon samt vår kampanjepris på dette produktet.

Lagersjefen har ryddet igjen. Vegglampe gis bort.

Vår lærling Bjørn André har ryddet enda litt mere på lageret. Denne gang gir vi bort 1 stk. Fabbian Cubetto på loddtrekning. Lampen som vi har er med melkehvitt glass og lyskilde Gu10 2x50W. Lampen har en listepris på 6.240.- inkl. mva. Lampen gis bort ved loddtrekning på Facebook-innlegg. Se vårt innlegg på Facebook. Lik også gjerne vår FB-side :) Følg oss også gjerne på Google+ :)

Lagersjefen har ryddet. Utelamper gis bort.

I år har vår lærling Bjørn André deltatt i årets rydding av lageret. 3 stk. Noral Capri gis bort på loddtrekning. Lampene gis bort ved loddtrekning på Facebook-innlegg. Se vårt innlegg på Facebook. Lik også gjerne vår FB-side :) Følg oss også gjerne på Google+ :)

Våtromsrehabilitering, Haugenstua BRL m.fl.

Da er sommeren på hell og vi i Elektro-Sivert er i full gang med våtromrehabilitering. I disse dager er jobber vi på Stovnerhøgda BRL (180 bad), Treschowsgate BRL (60 bad) og Haugenstua BRL (882 bad). Vi er igjen valgt av SansBygg AS til å være utførende elektroinstallatør og ser frem til et godt samarbeide med SansBygg AS og beboerne i disse borettslagene.

Solcelleanlegg

Vil du ha “Grønn strøm” med solcelleanlegg?

Elektro-Sivert Installasjon AS kan nå bistå med komplett installasjon av solcelleanlegg for eneboliger, hytter, borettslag, næringsbygg m.m. Herunder blant annet opplegg for og levering av solcellepaneler, invertere, sikringsutstyr, betjeningsutstyr, kursopplegg. Både Oslo kommune og Enova har noen tilskuddsordninger som gjør at installasjonskostnaden reduseres.

Brukerveiledning- Elektriske installasjoner i bolig- Nelfo

Brukerveiledning – elektriske installasjoner i bolig.

Ønsker du tips om hva som kan gi deg et sikkert elektrisk anlegg? Hva kan du kontrollere selv? Hvilke elektriske tilkoblinger kan du utføre selv? Hva gjør en automatsikring? Virker ikke dimmeren (lysdemperen) din?

Elektro-Sivert Ladepunkt i Ringnes Park Vest

Installering av ladepunkt for elbiler i Ringnes Park Vest sameie.

Elektro-Sivert Installasjon AS påbegynner i disse dager våre arbeider med å installere ladepunkt for elbiler i garasjene i Ringnes Park Vest sameie. Det installeres et større stamnett slik at mange har muligheten til å bestille ladepunkt på sin parkeringsplass.

Elektro-Sivert- Grønne varebiler i farta- Nissan Leaf og env200- Conpot artikkel

Grønne biler i farta fra Elektro-Sivert Installasjon AS.

I vår bilpark har vi nå 3 stk. elbiler. Med vår nyinnkjøpte Nissan eNV200 elektriske varebil, har vi denne gang valgt et økonomisk og grønt alternativ også på varebilsiden. Vi satser på elbil og installasjon av ladestasjoner i Oslo og Omegn og vår erfaring så langt er at det er ypperlig å bruke elbil som servicebil i Oslo og Omegn.

Jubileum Elektro-Sivert 25 år- stiftet 17.10.90

Elektro-Sivert Installasjon AS- 25 års jubileum.

Elektro-Sivert Installasjon AS ble stiftet 17.10.90 og har altså i år 25 års jubileum. Vi vil takke både nåværende og tidligere kollegaer for innsatsen gjennom alle disse år. Dere er og har vært verdifulle bidragsytere. Foruten aksjonærene har vi en 25 års-jubilant til: Gratulerer med 25 år hos oss Ståle. En spesiell takk også til vår tidligere installatør Klaus Sivertsgård som startet opp Elektro-Sivert i 1973, og som i dag fortsatt er i full sving hos Elektro-Sivert Installasjon AS. Gratulerer også til Klaus med 50 år med fagbrev som elektromontør.

OverOslo Bar- Elektro-Sivert

OverOslo Bar på Grefsenkollen har åpnet.

Det har vært noen hektiske dager hos “OverOslo Bar” på Grefsenkollen før åpning 7.oktober. Allerede nå ser dette ut til å kunne bli et knall-konsept. Elektro-Sivert Installasjon AS gratulerer Grefsenkollen med OverOslo Bar. Et nytt flott sted, høyt oppe over Oslo by. Vi er veldig stolte over å ha vært utførende elektro-installatør på dette nye stedet, og ønsker dere lykke til med intimkonserter m.m.

Varmekabler- behagelig gulvvarme

Fordeler med elektrisk gulvvarme m.m.

Elektrisk gulvvarme gir en jevn varmefordeling og er behagelig for bare føtter og barn som krabber. Elektrisk gulvvarme lar deg kunne ha lavere temperatur enn i et rom uten varmekabler, da føttene «vurderer» temperaturnivået. Ofte kan man senke temperaturen i rommet med 2-3 grader dersom man har varmekabler i gulvet. Installasjonen er skjult. Det er ingen varmeovn el.l. som opptar veggplass.

Elektro-Sivert Våtromsrehabilitering SansBygg

Elektro-Sivert har lang erfaring med våtromrehabilitering.

Elektro-Sivert har nå deltatt som utførende installatør på nesten 11 000 bad. I disse dager har vi oppdrag for SansBygg AS i henholdsvis Lønnealleen BRL (204 bad), Bjerke BRL (304 bad) og Sameiet Solhaugen (96 bad). Når disse oppdrag er ferdigstilt har vi vært utførende installatør på nesten 11 500 bad. På enkeltoppdrag ovenfor privatpersoner har vi nå hatt oppdrag for Oslo Bad AS på over 400 bad. I tillegg til dette har vi også utført rehabilitering av et ikke tellbart bad direkte overfor våre egne kunder.

SG Armaturen-belysningsveileder-Elektro-Sivert

  Er det vanskelig å velge belysning til bolig?

Skal du velge innfelt eller utenpåliggende belysning? Skal belysningen være fleksibel i forhold til ommøblering? Er det enkelte elementer (kunst, klesskap, trappeløp) som trenger ekstra eller spesielt lys? Da kan du benytte deg av belysningsveilederen til SG Armaturen AS. Her kan du hente gode råd og inspirasjon til stue, kjøkken, soverom, bad, gang og uteplass.

Komfyrvakt Innohome

  Trenger du komfyrvakt i din bolig?

En komfyrvakt beskytter liv og eiendom mot brann/branntilløp dersom platetoppen eller kjeler/stekepanner blir for varme (tørrkoking) eller tom plate blir glemt med varme på.

Overspenningsvern beskytter mot lyn

  Behøver du overspenningsvern i din bolig?

Overspenningsvern beskytter ditt elektriske anlegg og artikler mot overspenninger. Overspenninger kan  oppstå ved lyn- og tordenvær. Overspenninger kan også oppstå ved bryteroperasjoner i strømforsyningsnettet. Skader etter overspenninger er ofte ikke så lett å få øye på og de kan oppstå lenge etter at overspenningene har vært i ditt elektriske anlegg.

OverOslo fredag 2015

  Konkurranse OverOslo Fredag: Vinnerne av Elektro-Sivert sin lille konkurranse er kåret.

Vinnerne av vår lille konkurranse er nå trukket. Vinnerne ble Marcus Dahlmo og Per Torgersen. Vi gratulerer dere begge to og ønsker dere en fantastisk kveld på OverOslo Fredag. Foreløpig er det meldt oppholdsvær og (delvis) sol, så kvelden kan jo bli riktig så fin sammen med bl.a. artistene Morten Abel, CC Cowboys, Briskeby og Violet Road.

OverOslo fredag 2015

  Konkurransen for billetter til OverOslo fredag 19.juni 2015 er startet.

OverOslo 2015 er utsolgt alle dager. Her er din mulighet til å vinne deg en billett!

OverOslo 2014

  Elektro-Sivert gleder seg over at vi også i år er installatør på OverOslo Festivalen.

Festivalen er en opplevelse utenom det vanlige, med spektakulær utsikt over hele byen. Elektro-Sivert er på oppdrag både før og under festivaldagene. I forkant av festivalen har vi bl.a. installert ny hovedtavle for Grefsenkollen Restaurant.

Følg med på vår Facebook side. I Juni gir vi bort 2 stk. billetter til fredagens festival.

Sjekkliste elektrisk anlegg

Skal du kjøpe brukt bolig?

Stikkord: Samsvarserklæring, eierskifteforsikring, elsjekk, sikringsskap, downlight-installasjon, varmekabler, skjøteledninger, skrusikringer, kombivern/jordfeilsikringer, overspenningsvern, varmgang, strømforbruk etc.

Sjekkliste for elektrisk anlegg ved kjøp av brukt bolig.

Utfasing av kvikksølvlamper Har dere belysning med kvikksølvpærer på deres uteområder?

Stikkord: Lengre varighet og mindre vedlikehold med LED. Energi- og miljøbesparelser med LED. Bedre lyskvalitet og sikrere omgivelser med LED. Demping/lysstyringsmulighet med LED. Er det nødvendigvis dyrt å faste ut kvikksølvlamper?

 Utfasing av kvikksølvlamper

Facebook

 Elektro-Sivert er også på Facebook

Her er link til Elektro-Sivert på Facebook