Thermografibilde varmekabel

Termografi

Termografering og termografi er den beste metode for å avdekke varmegang, overbelastninger og feil på elektrisk anlegg. I tillegg er termografering en god forebygging mot brann og uønskede driftsstanser. Med termografering vil du kunne avdekke feil som øyet ikke kan se.

Ønsker du å være sikker på at dine sikringer er i god stand? Er det noe i veien med varmekablene i badegulvet ? Da kan vi hjelpe deg!

Moderne termografi

Med vårt topp moderne termografiutstyr kan vi avdekke varmgang i elektrisk utstyr og feil på varmekabler samt mangelfull isolasjon i bygning.

Har dere avtale om årlig kontroll av elektrisk anlegg anbefaler vi på det sterkeste at termografering av tavler og sikringsskap inkluderes i denne avtale. Kontakt Elektro-Sivert Installasjon AS på tlf: 23 34 45 56 AS eller rune@elektro-sivert.no for mer informasjon om termografering, feilsøking og reparasjon av varmekabel etc.

Foruten foretaksgodkjenning for Elektrotermografi iht. NEK 405-1 så innehar Elektro-Sivert også foretaksgodkjenning for Brannforebyggende Elkontroll Bolig iht. NEK 405-2 samt Brannforebyggende Elkontroll Næring iht. NEK 405-3.

Er du avhengig av et en kontroll ikke skal stoppe opp produksjonen i din bedrift? For det meste kan termograferingen utføres som en berøringsfri undersøkelse, uten å måtte legge ditt anlegg strømløst.

Her er noen eksempler på hva som kan avdekkes med termografering:

Thermografi sikringsskap

Varmgang på hovedsikring i sikringsskap

Termografi varmekabel brudd

Brudd i varmekabel i badegulv

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon eller bestilling:

Rune Lorenzen
mobil: 901 19 441
e-post: rune@elektro-sivert.no
Hugo Roterud
mobil: 950 63 028
e-post: hugo@elektro-sivert.no

You cannot copy content of this page