Elektro-Sivert bukselomme verktøy

Stillinger

Ledige stillinger som elektriker

Elektriker- Ledige stillinger

Elektro-Sivert Installasjon AS har per dags dato en ledig stilling som elektriker gr.L i Oslo. Ønsker du andre utfordringer i hverdagen? Ring Rune Lorenzen på tlf. 901 19 441 for intervju, mer informasjon om stillingene etc.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og et hektisk men godt og aktivt sosialt miljø.

Vi mener selv at vi ligger i toppen i vår bransje i forhold til forsikringer m.m. Foruten lovpålagt yrkesskadeforsikring har vi hos oss også behandlingsforsikring, gruppelivsforsikring og kollektiv ulykkesforsikring. På vår innskuddspensjon har vi også plusset på risikopensjon som en viktig tilleggsdekning.

Kjenner du deg igjen i vårt verdisett STYRKE:

Samarbeid
Tillit
Yrkesstolthet
Respekt
Kreativitet
Effektiviet

Da vil vi veldig gjerne ha deg med på vårt lag!
Ring oss om ledige stillinger: tlf. 901 19 441.

Elektro-Sivert Installasjon AS er for øvrig generelt alltid på utkikk etter positive og initiativrike montører og lærlinger. Er du en person som liker å gjøre ting 100 % perfekt første gang og liker å holde deg selv faglig oppdatert? Da innehar du mange gode kvalifikasjoner som verdsettes høyt hos Elektro-Sivert Installasjon AS.

Elektro-Sivert Installasjon AS innehar bred faglig kompetanse. Vi påtar oss både små og store oppdrag. Vårt mål er å ha langsiktige relasjoner til alle våre forbindelser. Vi skal være en samarbeidspartner som du kan stole på. Noen av våre fagfelt kan du lese mere om på våre sider “Tjenester“, “Om oss” m.m.

Lærlinger og skoleelever

Vi ansetter årlig 1-3 lærlinger og for den teoretiske opplæringen er vi tilknyttet el. entreprenørens opplæringskontor.

Vi har også mange skoleelever på utplassering hos oss. Et veldig godt råd til skoleelever er å planlegge lærlingeplass allerede fra første skoledag. Let selv etter en bedrift som du ønsker å være utplassert hos, og hold kontakten med denne bedriften dersom du ønsker lærlingeplass der. Gjør du et godt inntrykk i bedriften som du er utplassert hos, er det store muligheter for lærlingeplass når du er ferdig med skolen.

Bruk litt tid på å skrive både søknad og CV. Fortvil ikke dersom du ikke er en søknadsekspert, de fleste bedrifter setter pålitelighet og kvalitet høyest. Dette kan du bl.a. vise ved å ha lite fravær på skolen, møte tidlig på jobb i utplasseringstiden og utføre ditt arbeid med høy faglig stolthet og standard.

Kjenner du deg igjen i dette og ovennevnte, spesielt vårt verdisett «STYRKE»? Da er du en som vi gjerne vil ha utplassert hos oss. Du er også da en av de som vi gjerne vil tilby lærlingeplass.

ESILogo

Er du montør, lærling eller skoleelev og er interessert i en plass hos oss eller ønsker ytterligere informasjon?
Ta gjerne kontakt med:

Rune Lorenzen

Teknisk sjef
mobil: 901 19 441
e-post: rune@elektro-sivert.no

You cannot copy content of this page