Lars KNX Smarthus

Smarthus

Smarthus og Smarthusløsninger

Gjør ditt hus eller din hytte Smart. Kontroller enkelt lys, varme, stikkontakter, ladestasjon, varmtvannsbereder, portsystemer, ventilasjon, persienner, markiser etc.

Et Smarthus er en bolig der det er installert tekniske løsninger som styrer alt ovennevnte.

Systemene kan som regel styres med fjernkontroll, et kontrollpanel eller brytere på veggen. I de fleste tilfeller er det også mulig å styre systemene via mobiltelefon eller internett.

Det lønner seg å velge en elektroinstallatør som kan veilede, installere og programmere Smarthusløsningene. Det lønner seg også å velge en elektroinstallatør som er godt kjent med et stort omfang av Smarthusløsninger, kommunikasjonsplattformer,

Med Smarthus produkter fra leverandør med allsidig produkt portefølje får et Smart hus hvor du kan spare strøm, få bedre innemiljø og økt sikkerhet.

Elektro-Sivert installerer Smarthusløsninger i både brukte og nye boliger. Elektro-Sivert har bred kompetanse på installering og programmering av Smarthusløsninger fra bl.a:

Har du hørt om Futurehome Strømkontroll? Trykk på linken ovenfor så kan du lære mye om å spare strøm med en enkel løsning, til en overkommelig pris, som har et bredt produkt spekter, og kan da utvides til å omfatte mange produkter og funksjoner. Futurehome systemet er basert på, Z-wave og Zigbee, de to mest populære åpne standardene i smarthuslandskapet.

Kontakt oss dersom du vil avtale en “live prat” eller en “live befaring” på  Messenger, Teams el.l.

Ta også gjerne kontakt for ytterligere informasjon, tilbud eller bestilling av Smarthus og Smarthusløsninger:

Rune Lorenzen
mobil: 901 19 441
e-post: rune@elektro-sivert.no