Lars KNX Smarthus

Smarthus fra Micro Matic

Skal du bygge nytt eller totalrenovere?

Da er det naturlig å vurdere Gira KNX smarthus fra MicroMatic. Dette systemet vil hjelpe deg å tilfredsstille strenge krav til energiforbruk samtidig som løsningen åpner for mange spennende muligheter innen styring av alt fra lys og varme til lyd og kommunikasjon. Vurderer du smarthusløsninger i din nye bolig eller ditt nye bygg er det viktig å kontakte en fagmann så tidlig som mulig i planleggingen. MicroMatic Norge AS leverer både trådløse systemer, og systemer der signalene går via kabler.

Ønsker du Smarthusløsninger fra Micro Matic i eksisterende bolig eller hytte?

Da kan du bl.a. velge Gira eNet fra MicroMatic toveis trådløst system. Gira eNet er enkelt å ettermontere, og det kan installeres et bredt spekter av topp moderne trådløse styringsmuligheter. Batteridrevne, trådløse sensorer trenger ikke strømledning og kan derfor monteres overalt.

Trykk her hvis du vil lære mer om Smarthusløsninger fra MicroMatic Norge AS.  Vil du se Smarthusproduktene “live” og ta en prat med ekseperter? Da kan du kontakte oss så avtaler vi et besøk for, og med deg, i MicroMatic sitt showrom i Asker.

Smarthusløsninger levert av installatør i stedet for “plug in” systemer fra butikker? Vi påstår:

Det lønner seg å velge en elektroinstallatør som kan veilede, installere og programmere Smarthusløsninger. Det lønner seg også å velge en elektroinstallatør som er godt kjent med et stort omfang av Smarthusløsninger, kommunikasjonsplattformer og Smarthusfunksjoner.

  • Da får du en smart installasjon som også er smart i forhold til strømforbruk.
  • Med komplette systemløsninger får du ikke kun smarte produkter, men også et Smarthus hvor du kan få bedre innemiljø og økt sikkerhet, i tillegg til å spare strøm.
  • Hos en elektro installatør vil du veiledes til å velge riktig fabrikat, kommunikasjonsplattform etc.
  • Du vil også veiledes til å velge riktig fabrikat ut fra egen interesse og kvalifikasjoner/kunnskap.

Hva kan du styre med Smarthus produkter?

Med riktig fabrikat og løsning er det nesten ingen ting du ikke kan styre eller inkludere. Lys, varme, bereder, ventilasjon, ladestasjon, vaskemaskin, oppvaskmaskin, persienner, markiser, branndetektorer, adgangskontroll, lydanlegg osv.

Husk at det kan være like så smart med Smart produkter på din hytte. Da kan du enkelt spare mye strøm når du ikke er på hytten, og mens du er på hytten.

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon, tilbud eller bestilling av Smarthusløsninger:

Rune Lorenzen
mobil: 901 19 441
e-post: rune@elektro-sivert.no

You cannot copy content of this page