PORTTELEFONANLEGG

Porttelefonanlegg og adgangskontroll

Porttelefonanlegg

Har du behov for montering eller utskifting av porttelefonanlegg i enebolig, boligblokk, lager eller annet næringsbygg?  Elektro-Sivert leverer og monterer porttelefonanlegg/adgangskontrollanlegg fra anerkjente fabrikanter. Våre løsninger har en rekke tekniske muligheter og høyt sikkerhetsnivå.

Ved utskifting av eldre porttelefonanlegg kan vi ofte benytte eksisterende kabelsystem så fremt dette har et visst kvalitetsnivå noe som kan gi betydelige besparelser i forhold til å trekke nye kabler. En stor fordel for våre kunder er at vi innehar ekspertise på flere fagområder noe som gjør at våre kunder kun behøver å forholde seg til en leverandør av tjenester.

Adgangskontroll

Adgangskontroll er en viktig del av sikkerheten i et bygg. Ved å benytte adgangskontroll kan man skifte ut den tradisjonelle låsen og nøklene med et adgangskort, adgangsbrikke eller en smarttelefon. Nøkler kan være kostbare å erstatte, og det er enda dyrere å skifte låsesystemer fordi nøkler er på avveie.

Et komplett adgangskontrollanlegg gir full oversikt og tilgangen kan raskt sperres dersom kort, brikker m.m. er på avveie. Det finnes et enormt utvalg av systemer for adgangskontroll. Ønsker du et bestemt type anlegg så er det bare å ta kontakt så vurderer vi om vi kan installere. Eksempler på systemer som vi i hvert fall installerer er MicroMatic, Defigo m.m.

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon, tilbud eller bestilling.