OVEROSLO 2017, KONKURRANSER

Vinneren av vår andre konkurranse om billetter til OverOslo er trukket:

Vinneren av vår ekstra konkurranse om billetter til OverOslo 2017 er trukket. Vi gratulerer igjen den heldige vinneren og håper at også hun og hennes 2 venner får godvær og en fantastisk opplevelse oppe på “Oslos tak”. Lørdagen byr på blant annet Röyksopp, Multicyde, Vinni, Silya&OMVR, Sondre Justad, Dagny, No.4, Ary, Honningbarna og Himmelhøyt. Konkurransen finner du på vår Facebook side

Ny konkurranse, tre billetter til en vinner:

Elektro-Sivert er stolt leverandør til OverOslo-festivalen. Uten strøm – ingen musikk!
Vi gir deg nå muligheten til å vinne tre billetter til den for lengst utsolgte festivalen – en til deg, og en til to av dine venner. Konkurransen finner du på vår Facebook side. Alt du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet hvilken dag du vil gå – og hvilke venner du vil ha med deg. Vi trekker heldige vinnere fredag 16/6. Elektro-Sivert gleder seg til festival på Grefsenkollen.

Vinnerne av 1.ste konkurranse om billetter til OverOslo 2017 er trukket:

Da er vinnerne av vår lille konkurranse om billetter til OverOslo 2017 trukket. Vi gratulerer de heldige og håper de får godvær og en flott opplevelse oppe på “Oslos tak” med blant annet Bo Kaspers, Røyksopp, Vega, Kool& The Gang, Åge&Sambandet, Multicyde, Justad, Dagny, No.4 m.m. Konkurransen finner du på vår Facebook side

Ny mulighet for dere som ikke vant billetter i denne omgang:
Vi har klart å få tak i 3 stk. billetter til! Følg oss på våre FB-sider så blir dere varslet når neste konkurranse legges ut :)

Vil du vinne billetter til OverOslo 2017?

Det trekkes 2 vinnere som får hver sin billett til valgfri dag. Det er 18 års aldersgrense. Elektro-Sivert er utførende installatør på arrangementet og foruten elektrikerne fra oss kommer det også i år mange fantastiske artister. Konkurransen finner du på vår Facebook side. Konkurransen avsluttes 10.06.17. Vinnerne annonseres kun på Facebook.

Artistene som er booket er:
Onsdag 21.juni: Highasakite, Aurora, Greni, Kristian Kristensen, Miriam Bryant, Sondre Lerche og Jo Sverre.
Torsdag 22.juni: Kool & The Gang, Åge Aleksandersen & Sambandet, Tre Små Kinesere, Bo Kaspers Orkester, Suzanne Vega, Björn Again og Kevzta.
Fredag 23.juni: The Waterboys, Sivert Høyem, Fay Wildhagen, Janove, Real Ones, Ida Maria og Charlotte & Thieves.
Lørdag 24.juni: Röyksopp, Sondre Justad, Dagny, Multicyde Feat. Silya, Vinni++, No.4, Honningbarna, Ary og Himmelhøyt.