OVEROSLO 2015, KONKURRANSE

Vil du vinne billetter til OverOslo med bl.a Morten Abel, CC Cowboys, Briskeby og Violet Road ?

Konkurransen begynner 2.juni og avsluttes 15.juni.

Vinnerne av vår lille konkurranse er nå trukket. Vinnerne ble Marcus Dahlmo og Per Torgersen. Vi gratulerer dere begge to og ønsker dere en fantastisk kveld på OverOslo Fredag. Foreløpig er det meldt oppholdsvær og (delvis) sol, så kvelden kan jo bli riktig så fin sammen med bl.a. artistene Morten Abel, CC Cowboys, Briskeby og Violet Road.

Elektro-Sivert har kjøpt 2 stk. billetter til fredagens OverOslo Festival som vi gir bort gratis. Det trekkes 2 vinnere som får hver sin billett.

Foruten de store artistene Morten Abel, CC Cowboys, Briskeby og Violet Road kommer også elektrikeren fra Elektro-Sivert Installasjon AS. Elektro-Sivert er utførende installatør på alle Festivaldagene.

Alt du behøver å gjøre er å svare på noen enkle spørsmål.

Vi setter selvfølgelig også veldig stor pris på om dere samtidig liker Elektro-Sivert sin Facebook side. Legg også gjerne igjen en kommentar til selve konkurransen på vår Facebook side.

Konkurransen har 18 års aldersgrense da dette er aldersgrensen på OverOslo. Hver person kan kun delta med en innsending.

Elbil Elektro-Sivert Facebook
Trenger du informasjon om lading av elbiler? Vi i Elektro-Sivert Installasjon AS har opparbeidet oss bred kompetanse på dette området, og kan hjelpe deg med informasjon, alternative løsninger, priser etc. En av våre samarbeidspartnere på ladestasjoner til elbil er Salto Ladestasjoner AS.

Delta i konkurransen:

Tid igjen av konkurransen: Konkurransen er avsluttet og nedtelleren er fjernet.

0Days0Hours0Minutes0Seconds

Vinnerne blir tilskrevet per e-post. Vinnerne vil også bli gratulert med fornavn og etternavn på Elektro-Sivert sin Facebook-side.

Informasjonen som registreres i konkurransen vil bli kun bli brukt i nyhetsbrev og eventuell annen salgssammenheng, men kun av Elektro-Sivert Installasjon AS og ikke av noen tredjepart.