Kampanje / Tilbud Elbil ladestasjoner

Komplett levert og installert i Oslo og Akershus, standard installasjon:

 • Ladestasjon (med innebygget DC-vern), mode 3 med type 2 kontakt, montert på vegg.
 • Jordfeilautomat 2/16A eller 2/20A montert i sikringsskap.
 • Inntil 10 meter kabel 2×2,5mm2/4mm2. Ytterligere kabel: kr. 250.- inkl. mva. per meter ferdig forlagt.
 • Inntil 4 timers installasjon- og dokumentasjonsarbeid.
 • Inntil totalt 40 kilometer reise tur-retur. Ytterligere kilometer: Kr. 10.- inkl. mva. per kilometer, samt tillegg for tid.
 • Tillegg for hulltaking i tre/betong utover 1 stk. hulltaking: Kr. 400.- inkl. mva.
 • Tillegg for 3-fase tilkobling av lader: Kr. 1.500.- inkl. mva.
 • Eventuell graving er ikke inkludert. Graving kan også tilbys.
 • Det tas forbehold om plass og kapasitet i sikringsskapet til ny kurs samt at installasjonen fra før av har installert overspenningsvern. Oversendes bilde av sikringsskap kan plass, kapasitet og overspenningsvern vurderes uten befaring.

Defa Solid

.
Kr. 11.500.- inkl. mva.

En solid og praktisk hjemmelader med integrert ladekabel (Type 2) og et intuitivt brukergrensesnitt med energisparing. Lader du med stikkontakt idag, kan DEFA Solid enkelt monteres på samme strømpunkt.

Zaptec GO

.
Kr. 13.990.- inkl. mva.

Liten og kraftig smartlader. Kan kobles opp mot Tibber for lading når strømprisen er lav. Justerbar ladehastighet opp til 22kw.

Egeninnkjøpt Tesla

Tesla egeninnkjøpt

.
Kr. 9.800.- inkl. mva.

Gjelder for egeninnkjøpt Tesla Wall Connector. NB: Se forbehold/tillegg ovenfor. Det er påbudt med overspenningsvern (se nedenfor)..

Tillegg: Levering og montering av overspenningsvern i forbindelse med installering av ladestasjon:

 • Mellomvern - OverspenningsvernOverspenningsvern er en sikkerhetsinnretning for å redusere faren for at elektrisk utstyr skal bli ødelagt eller starte branner ved tordenvær og lynnedslag, eller som følge av feil på elverkets anlegg.
 • Hver gang en overspenning raser gjennom et hus vil ledninger, kontakter og koblingsbokser bli svekket. Dette kan føre til brann umiddelbart, men også uker eller måneder etter at anlegget ble utsatt for overspenningen. Et overspenningsvern reduserer faren for at overspenninger «raser» gjennom det elektriske anlegget.
 • For ladepunkt til elbil er det iht. NEK400 krav til at overspenningsvern er installert.
 • Ønsker du å lese mer om overspenningsvern? Se da vår egen side: https://elektro-sivert.no/overspenningsvern/.

Komplett levert og montert: kr. 2.490.- inkl. mva.

Ønsker du overspenningsvern installert, men skal ikke utføre andre arbeider?

Ta kontakt med oss for pris. Pris avhenger av eksisterende innmat i sikringsskap. Henvender du deg via epost eller kontaktskjema så er det fint om du legger ved bilde(r) av sikringsutstyret som er installert i sikringsskapet.

Lastbalansering? Hva er det?

Lastbalansering (dynamisk anlegg) sørger for at den strøm som er tilgjengelig blir fordelt mellom de ladepunkt som er installert. Man kan dermed unngå å forsterke byggets inntak/hovedsikringer når ladepunkt installeres. Man kan også unngå fordyrende effektledd på nettleien når tilgjengelig strøm fordeles.

I motsetning til et «statisk» anlegg hvor alle uttak installeres med en fast mengde strøm tilgjengelig, kan man altså på et «dynamisk» anlegg med lastbalansering skalere opp antall ladere i mye større grad enn på «statiske» anlegg.

Lastbalanseringen er altså viktig med tanke på fremtidige ladebehov for å sikre at flest mulig kan få ladet sin elbil, samt for å unngå dyre strømutgifter.

Kostnadsmessig kan «dynamisk» anlegg med lastbalansering være både rimeligere og dyrere enn et «statisk» anlegg. Det avhenger av eksisterende elektrisk anlegg i bygget.

Her er en video av ovennevnte beskrivelse.

Ønsker du mere informasjon eller tips om lading av din elbil se vår side elbil lading.

Ta også kontakt dersom du ønsker pris på ladestasjon av annet fabrikat. Vi leverer og installerer alle typer ladestasjoner. Eksempelvis nevnes i tillegg til ovennevnte: Zaptec, Ladefabrikken, Keba (Efa Elektro AS), Proxll, Schneider, Micro Matic (Mennekes) m.fl.

Ønsker du å bestille eller har behov for mer informasjon?
Ring vår teknisk sjef Rune Lorenzen på 90 11 94 41 eller send epost til: