Belysning

Utfasing av lyskilder – Oppgradere til LED-belysning?

Du kan spare inn på strømforbruket samt lyskildeskift (materiell og arbeid) ved å skifte til LED-armaturer.

Eksempel fra én av våre egne kunder som er nedbetalt på mindre enn 4 år.

    • Forutsetninger: Lagerlokale, dagens strømpris kr. 3,00 per kWh. 1000 timer brukstid per år.
    • Hadde 18 stk. armaturer med 2x58W T8 lysrør (system effekt per armatur 140W).
    • Skiftet til 12 stk. LED-armaturer 8500 lumen (system effekt per armatur 75W).
    • Kostnad for utskifting: kr. 33.000.- eks. mva.

Vi fraråder på det sterkeste å hamstre inn lyskilder. En oppgradering av belysningsutstyret kan som du ser ovenfor nedbetale seg på forholdsvis kort tid.

De som arbeider eller oppholder seg i lokalene får dessuten også et mye bedre arbeidslys og dermed også et bedre arbeidsmiljø.

Les mer her om datoer, hvilke lysrør etc.

Belysning til hjemmet

Hva skal rommet brukes til og hva skal belysningen brukes til? Skal belysningen av rommet dekkes av flere lyskilder? Er vegger, tak og innredning i lyse eller mørke farger? Hvilken fargetemperatur, lysstyrke og lysspredning er det ønskelig at belysningen har? Det er mange valg som skal tas når man skal lyssette et rom.

Samtidig med valg av belysning mener vi at det også er veldig viktig å velge den rette lys styringen. Med den rette lys styringen kan lampen over kjøkkenbenken være like god til kos og matlaging som den er til husvask m.m.

Vi samarbeider med mange velrenommerte og anerkjente leverandører og produsenter av belysnings- og lysstyringsutstyr. Slik kan vi også bistå dere med gode valg. Mange av disse leverandørene/ produsentene kan også bli med oss på befaringer, utføre lysberegninger m.m.

SG Armaturen er en belysningsprodusent som vi samarbeider mye med. De har et bredt lagerført produkt program som oppfyller mange behov. Hvis en oppgave ikke kan løses med standardsortimentet, er det også mulig at SG Armaturen kan levere kundetilpassede løsninger.

Trykk her for tips til valg av belysning.

Har du spørsmål om belysning, eller trenger du hjelp til montering? Ta gjerne kontakt med oss på 23344556 eller firmapost@elektro-sivert.no

Belysning til næring, borettslag/sameier m.m.


Innhold kommer

Har du spørsmål om belysning, eller trenger du hjelp til montering? Ta gjerne kontakt med oss på 23344556 eller firmapost@elektro-sivert.no

You cannot copy content of this page